Basın Bültenleri

Groupama’dan Cebinizdeki Sağlık Asistanı Healpy

GR-BTL-18-117-Healpy_356x250

Sigorta sektörünün önemli oyuncularından Groupama, sağlıklı yaşamı destekleyen uygulamaları bir arada sunan yeni bir mobil aplikasyon geliştirdi. IOS ve Android’e uyumlu olan Healpy; Adım Adım Sağlık bölümüyle kullanıcılarını yürümeye teşvik ederken, Lıkır Lıkır Sağlık bölümüyle de günde tüketilmesi gereken su miktarına ulaşma konusunda rehberlik yapıyor. Herkese açık olan aplikasyon; yakındaki nöbetçi eczaneleri listeleme, doktor randevularını takip etme, ambulans çağırma gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Groupama, sağlıklı yaşam alanında rehberlik veren ve herkese olan açık yeni mobil aplikasyonu Healpy ile özellikle su içme ve adım atma konusunda kullanıcıları yönlendirirken günlük hayatta sağlık konusunda ihtiyaç duyulan bilgilere de kolayca ulaşımı sağlıyor.

Healpy’de “Lıkır Lıkır Sağlık” bölümünde boy, kilo vb bilgilerin girişiyle günlük içilmesi gereken su miktarı ve zamanlaması sunuluyor. Gün içinde güncellenerek hedef su tüketimi takip edilebiliyor. Uygulamadaki “Adım Adım Sağlık” da atılan adımları sayarak kullanıcıları hareket etmeye teşvik ediyor. Bunun için IOS Sağlık veya Android Google Fit izinlerini vermek yeterli.  Atılan adımlara göre kazanılan ve arkadaşlarla paylaşılabilen rozetler de motivasyonu artırmak için tasarlandı.

Aplikasyon üzerinden nöbetçi eczanelerin kolayca listelenmesi de uygulamayı cazip kılan özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca kullanıcılar hastane ve doktor randevularını takip edebiliyor, kolayca özel sağlık sigortası teklifi de alabiliyor.

Groupama müşterileri için daha fazlası da Healpy’de …

Groupama bireysel sağlık sigorta müşterisi olanlar Healpy üzerinden tüm poliçe bilgilerine 7/24 cep telefonundan ulaşabiliyorlar. “Poliçem” menüsünden poliçe detayları, sağlık harcamaları, kalan limitler ve ücretsiz yararlanabileceğin bütün avantajlar kolaylıkla görülebiliyor. Groupama müşterilerine “Anlaşmalı Sağlık Kurumlarını” da en uygun lokasyon ve kategoriye göre listeleyen uygulama; “7/24 Doktorum” ile doktorlarımızla görüntülü konuşma ve mesajlaşma hizmeti sunuyor. “Ambulans” hizmeti tek tuşla bulunulan konuma yönlendirilebiliyor. Bunların yanı sıra “Diş Paketi” hizmetinden ücretsiz ve kolayca faydalanmayı; “Müşteri Hizmetlerine” kolayca erişimi sağlıyor.